En kon- eller nonfirmation er ofte det første formelle arrangement i en teenagers liv. Dagen byder på mange oplevelser, men kan også være ganske nervepirrende, da vigtigheden af at træffe de rigtige beslutninger op til den store dag kan være lidt af et pres for de unge mennesker.
Når det gælder menuen, bør den sammensættes, så både teenageren og dennes forældre er glade og tilfredse. Vi har stor erfaring med kon- og nonfirmationer og ved, hvordan vi skaber menuer, som har noget for enhver smag og bidrager til, at alle gæster får en dejlig dag.
Eksempel på menu (blot en af flere muligheder)
350 kr. pr. person
- Lakridsmarineret laks serveret med flødeost rørt op med radiser og citron, mesculinsalat, agurkecarpaccio, cherrytomater, brøndkarse og karryolie
- Skiver af stegt kalvetyksteg serveret med sennepsflødesovs
- Lammekølle krydret med timian og rosmarin og dertil pomme dauphinoise
- Bornholmsk kyllingebryst fyldt med spinat og svampesoufflé
- Haricot verts med ristede mandler og hvidløg
- Bagt auberginesalat med hvidløg og persille
- Stegt fennikel og peberfrugt med rucola
- Rucolasalat med babymozzarella og cherrytomater
- Hvid chokolade- og kokosmousse
- Chokoladekage lavet på mørk Valrhona-chokolade
- Hjemmelavet daimkage
- Crème brûlée med rabarber
- Sæsonens frugt i skiver og dertil hindbærsovs
Serveret ved Olivers konfirmation.